Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Изневерявай
Автори
Таня Иванова
Илюстрации на корица
Описание
Възможно ли е да започнем отначало, след като сме се преборили със смъртта? Променя ли се нещо в нас или всичко продължава по старому? Сбъдват ли се желанията? Има ли смисъл от изневярата? И на кого всъщност изневеряваме: на някой друг или на себе си?
След тежка катастрофа и три месечна кома, една жена е прикована към леглото, за да преосмисли живота си. Но коя е всъщност тя и възможно ли е да съществува на две места едновременно? Пари, секс, наркотици, разгулен безсмислен живот или семейна идилия в скромна селска къща? Каква е зависимостта между тези противоположности? Свързани ли са по някакъв начин с вечната вътрешна борба на всеки от нас? А как да избягаме от самите себе си?
По увлекателен начин героинята ни повежда на пътешествие назад във времето, когато девствеността все още е от значение. Как се комбинират уроците по магия, регресията в минал живот, Египетските пирамиди и войната в Босна? Каква е огромната тайна, която крие Линда —прекрасната или Маргарита? Отговор на тези и на много други въпроси ще намерите, след като прочетете романа.
Издател
Подвързия
мека
Националност на автора
България
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Художествена проза
Жанр
Роман
Категория
Българска
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
168
Тираж
100
Илюстрирано
Не
Планирана дата на издаване
31.12.2013
Цена
12,00