Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Успение в Рая
Оригинално заглавие Пресвета Богородица - Успение в Рая
Подзаглавие Вяра и Чудеса
Автори
Валери Георгиев
Илюстрации на корица
Описание

Книгата е предназначена за българите у нас и в чужбина, за тях и децата на рода български, да се знае, че България е била и ще бъде.

Има Сила, която е по-могъща от всяка позната ни сила, чиято динамика е очакваща ни, далеч в отвъдното.

В края на краищата знаем, че Майката Божия от небето те поздравява теб; разбира душата ти и никак не е малко да разбереш, че изобщо не си сам, не си сама и никога няма да бъдеш...

И във време, когато прекрасен свят те очаква и ще бъде може би утре, или в края на този ден, ние сме с теб. Имаме примерите на тайнството, за което беше разказано...

ПРЕДГОВОР


Книгата е разделена на три части: Манастирска, в която се открива миг тишина; Богородична, показваща ни прекрасен свят; Чудеса, докосващи до материята на желаемото от нас.

Ще се радваме читателят, да се пренесе във времето на събитията, които предхождат написването й, защото светът е богат не само на спомени, но и ги прави чрез нас, заради нас. И когато Слънцето се събуди, да го намерим като звезда в споделеното щастие, дори през сълзи, което е премълчано, позволяващо птицата в нас да се събуди, ако имаме шанс. Ако имаме шанс ...

Ще прочетем за страданието на хора, за огъване на душите им в обръчи; за прекрасното - въпреки мимолетно, изпълващо ни до краен предел. И тогава съм убеден, защото сме убедени заедно с теб, че животът си заслужава дори всеки миг (на откраднатото ни щастие), ако сме там.

Трябва да бъдем, каквото и да означава, но трябва да сме.

Идващата книга от бъдещето е - Ключ, направена за да може всеки да се докосне по допустим начин, лесно и без затруднение до невъзможни неща. Сега, оттук нататък чрез мрежата на Интернет & платформата на социалната мрежа покриваща целия свят, книгата ще се окаже достъпна и направена заради нас - да имаме възможността, да бъдем адекватни към този нов нов свят, допуснал това.

В нея са заложени основи на мисълта, способна да разшири пътищата на всеки докоснал се до частица заряд от отвъдното, намиращ се в нас, където се ражда материята.
Чрез светлнинни - мисловни сигнали, се ражда материята.
Оттук нататък материятя е родена. Ден първи:
"Пресвета Богородица - Успение в Рая, постави основата на идващата от бъдещето книга КЛЮЧ - основана върху светлинни сигнали за мисълта, способна да продължи върху тях по обратен ред, към бъдещето и това се показва в миг, когато човек се оказва на магистралата в края на първата част.
Това е първата част - раждането на мисълта от бъдещето.
Науката, изследванията на тази основа доказват само едно, че бъдещето е във всеки от нас, дори да не се забелязва в сегашния свят, когато се разминаваме с него заради нас - навиците, възможностите, желанията ни, разбира се резултатите.
Човеците, хората са крайно ограничени - това е първата предпоставка. Втората е отсъствието на навици, заради липсваща база - основа, върху която да се построи невъзможното. Трето - невъзможното е родено, показано и направено.
Оттук нататък следва желанието,
Издател
Подвързия
луксозна
Националност на автора
България
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Религия, Съвременни романи, Документалистика
Жанр
Художествено-документална литература
Категория
Българска
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
252
Илюстрирано
Да
Планирана дата на издаване
31.10.2015