Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Протоколно предстaвителни дейности - военен протокол и военен церемониал
Автори
Петко Славов Петков
Илюстрации на корица
Описание

Ръководството изяснява и систематизира процесите, понятията, отговорностите, правилата и последователността от дейности в работата по реализирането на протоколно-церемониалните събития. Следването на предписанията и последователността на дейностите, описани в книгата, гарантира максимално успешно изпълнение на протоколните мероприятия и ефективно реализиране на задачите и целите, които те преследват. В това именно се състои и основната цел на Ръководството – гарантиране на високо качество при изпълнението на военния протокол и военните церемонии, като едни изключително важни инструменти, влияещи сериозно върху успешното представяне на Република България в националното и международно пространство.

Основните протоколни мероприятия, които са обхванати в този документ са военните церемонии, посещенията на български военни делегации в чужбина, както и на чуждестранни военни делегации у нас или в чужбина (трета страна), конференциите (научни форуми, симпозиуми), дни за посещения, приемите, официалните срещи и участието на военните дипломати при реализирането на протоколно-представителните дейности.

Ръководството очертава основните четири етапа, през които преминава процесът на реализиране на военния протокол и военните церемонии. Описва се последователността от дейности, които е необходимо да се извършат през всеки един от тези етапи, като за по-голяма яснота, тази последователност е представена и графично, чрез създаването на единен алгоритъм.

Издател
Заглавие на поредица Библиотека "Академично знание"
Номер в поредица 2
Подвързия
мека
Националност на автора
България
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Мениджмънт, маркетинг, Международно, Военна тематика
Жанр
Учебник за ВУЗ
Категория
Българска
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
300
Тираж
30
Илюстрирано
Да
Планирана дата на издаване
15.08.2014
Дата на издаване
15.08.2014
Дата на изчерпване
17.09.2014