Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Майсторите на маркетинга разказват
Автори
Лаура Мазур, Луела Майлс и др.
Илюстрации на корица
Описание

"Майсторите на маркетинга разказват" за днешния завлядяващ свят на маркетинга. Авторките на книгата вземат лично интервюта от най-влиятелните мислители на нашата епоха. И така на едно място са събрани актуални възгледи за различни аспекти на маркетинга, придружени с примери за успешни и недотам успешни практики от бизнеса.
"Майсторите на маркетинга разказват" ви представя основните концепции и идеи, от които вие ще сформирате бъдещето на маркетинга.
* Филип Котлър
* Дейвид Аакър
* Жан-Клод Лареш
* Реджис Макена
* Джон Куелч
* Дон Пепърс и Марта Роджърс
* Патриша Сейболд
* Дон Шулц
* Лестър Вундерман
* Джак Траут
* Ал Рийс
За авторите:
Лаура Мазур е бизнес писател и партньор в "Райтърс фор мениджмънт", професионална фирма, специализирана в уменията за писане. Бизнес журналист е от 1978 г. Работила е като редактор на британското списание "Маркетинг" от 1986 до 1989 г. Има многобройни публикации, сред които седмична рубрика в списание "Маркетинг" в продължение на пет години. Автор е на наръчници за мениджъри за международен маркетинг и комуникации, публикувани от "Иконъмист интелиджънс юнит енд Файненшъл таймс рипортс".
След като основаха "Райтърс фор мениджмънт" през 2004 г., тя и бизнес партньорът й Луела Майлс са работили с много организации и личности, писали са Бели книги, водили са обучения по писане и са били консултанти и редактори на много книги. Завършила е икономика в колежа „Смит“ в САЩ, има магистърска степен със специализация в развитието на Съветския съюз от Лондонския университет.
Луела Майлс е бизнес писател и партньор на Лаура в "Райтърс фор мениджмънт". Започва да се занимава с журналистика през 1976 г. към Асоциацията на потребителите и през 1980 г. се пренасочва към бизнес писането. Главен редактор на списание "Маркетинг" е от средата до края на 80-те години. Портфолиото й включва статии по разнообразни теми като корпоративна репутация и спонсорство, публикувани от "Мениджмънт тудей" и "Интернешънъл маркетинг рипортс". През последните седем години е била редактор на седмичен бюлетин за медии и на множество статии за количествени изследвания.
Издател
Подвързия
твърда
Националност на автора
Великобритания
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Мениджмънт, маркетинг
Жанр
Интервю
Категория
Чуждестранна
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
238
Илюстрирано
Не
Цена
22,00