Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Oрганизационно поведение
Автори
Марин Паунов и др.
Илюстрации на корица
Описание

Проф. д-р Марин Паунов работи като преподавател в УНСС, в други университети и в публичния и частния сектор в областта на управлението и стратегиите на бизнеса. Като университетски преподавател разработва и за първи път въвежда в България лекционни курсове по Организационно поведение, Корпоративни (организационни) култури, Стратегическо управление и Трудова мотивация. Работил е като международен консултант по проекти на Министерството за международно развитие на Великобритания,  UNISYS – Белгия и много други. Специализирал е в редица университети като Harvard University – Graduate School of Business Administration (Бостън, САЩ), London School of Economics and Political Science (Лондон, Великобритания), AOTS – Международния учебен център при Министерството на индустрията и външната търговия на Япония (Токио, Япония), Universita Cattolica del Sacro Cuore (Милано-Италия) и др. Добре познати на студентите и по-широката публика са книгите му: Организационно поведение, Организационна култура, Стратегии на бизнеса, Стратегическо управление на човешките ресурси, Трудова мотивация, Емоциите на човешкия ресурс, Ценностите на българите – съвременен портрет на европейски фон и др.

Мина Паунова е докторант по Организационно поведение в IESE Business School  (Университет на Навара), Барселона. Завършва бакалавърска степен по психология и икономика в университета „Сейнт Луис” (САЩ, клон Мадрид) и УНСС. Преподава в IESE, бизнес училищата La Salle, Barcelona Business School, Pompeu Fabra University и др.  Основните й изследователски интереси са в областите на лидерството, международните екипи и нетуъркинга.  

Александър Паунов получава бакалавърската си степен по психология и икономика в университета Tufts, Бостън, САЩ и завършва магистратура по когнитивни невронауки в университета Маастрихт, Холандия. Докторант е по мозъчни и когнитивни науки в Масачусетския технологичен институт (MIT), Бостън, САЩ. Основните му изследователски интереси са в областта на социалните невронауки и по-конкретно – във взаимодействията на социалната когниция и езика (лингвистиката).

Издател
Подвързия
мека
Националност на автора
България
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Общество, Наука
Жанр
Научна
Категория
Българска
PublicationISBNs
Поредност на изданието
4. основно прераб.
Илюстрирано
Не
Планирана дата на издаване
31.01.2013
Дата на издаване
10.01.2013
Цена
20,00