Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Да се научим да плетем
Автори
колективен
Илюстрации на корица
Описание
“Да се научим да плетем” е богато илюстриранo издание, подходящо както за начинаещи, така и за майстори на плетивото. В него ще откриете детайлни и онагледени обяснения за това как да направите примка – основата на всяка техника за заплитане, но и ателие за моден дизайн, което ще предизвика творческата ви фантазия и ще ви вдъхнови да проектирате свои оригинални модели.
Пълният курс по плетене показва различни видове прежди и техните характеристики, пособия за плетене и помощни средства, които да улесняват живота на страстните плетачи и плетачки, схеми и мостри. Книгата съдържа голямо разнообразие oт библиотеки с плетки на вече познати шарки, мотиви и фигури, а във всяко от ателиетата са включени модели, изпълнени с различните техники, разработени специално, за да могат читателите да упражняват уменията си по време на курса.
         „Да се научим да плетем” е собственото ръководство за плетене на авторка, от което тя се е постарала да изключи излишните и често объркващи варианти на някои начини и способи за плетене. На тяхно място са добавени проверени от личната й практика и предпочитани от нея техники. Книгата е разделена на ателиета, като всяко от тях предлага решения на затрудненията, съпътстващи различните техники на плетене. Ателието за сглобяване ще помогне на читателите да преодолеят и последните препятствията по пътя към перфектното плетиво.
Издател
Подвързия
луксозна
Националност на автора
Великобритания
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Хоби
Жанр
Научно-популярна
Категория
Чуждестранна
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
160
Илюстрирано
Не
Планирана дата на издаване
31.12.2011