Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Основи на контрола
Автори
Евгений Стоянов
Илюстрации на корица
Описание

Учебното пособие е създадено, за да представи на студентите и всички други читатели, интересуващи се от контрол, част от постиженията на научната мисъл в тази област.
Самото заглавие разкрива заложената пред автора цел, а именно – представянето на разработки, анализи и разбирания за същността на феномена “контрол”. Интересът към него е достатъчно оправдан и обоснован от тенденциозно развиващата се в недрата на обществото “конструктивната деструкция”. Именно това от една страна е най-сериозното доказателство, че дефицитът от контрол става все по-съществен, а от друга, че попълването на познания за контрола е основната задача, която придобива критичен характер.
Структурата на съдържанието обхваща пет теми. Техният ограничен брой е показателен и подкрепя разбирането, че обикновено значимите явления наглед са прости. Но тук важи постулатът, че видимото не е всичко. В този контекст в текстовете на темите от съдържанието се разкрива многопластовата същност на контрола, начина по който обществото полага неговите основи и пътищата по които може да се ускори процеса на неговото развитие и усъвършенстване.

Издател
Подвързия
мека
Националност на автора
България
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Икономика, ВУЗ
Жанр
Учебник за ВУЗ
Категория
Учебник
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
156
Илюстрирано
Не
Планирана дата на издаване
10.10.2017
Дата на издаване
10.10.2017