Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Приятелки
Автори
Белва Плейн
Илюстрации на корица
Описание

Те се срещат в училище и оттогава са неразделни...
Сесил е самоуверена и елегантна дъщеря от заможно семейство. Норма е необикновено талантлива, но лесно уязвима: приятелките й се омъжват, а тя продължава да търси любовта. Красива и амбициозна, Аманда е решена да се издигне далеч над скромния си произход. Три жени, поставили на първо място в живота приятелството...
Тогава се случва нещо неочаквано...
Шокиращо събитие, което нарушава доверието между съпрузи, родители и деца, братя и сестри. Всеки от тях ще погледне по различен начин на семейството, на приятелите и на живота си. Предателство, изневери, излезли наяве опасни семейни тайни.
Сесил, Норма и Аманда никога вече няма да бъдат същите...
Белва Плейн грабва сърцата на своите читатели с първия си роман "Evergreen", издаден преди двайсет и пет години, прекарал 41 седмици в бестселъровата класация на Ню Йорк Таймс и филмиран за телевизията. Оттогава тя остава в челните редици на съвременната романтична литература с творбите си, които не слизат от бестелъровите класации.
Преди да започне да пише романи, Белва Плейн изпраща разкази в много от големите национални списания в САЩ, но според самата нея грижите по семейството и трите й деца не й позволяват да се концентрира за написването на романа, който винаги е искала да напише. Сега, когато погледне назад и заяви, че не е имала времето, изглежда така, сякаш си търси извинения. В ретроспектива твърди, че просто не си е поставила за цел да отдели необходимото време. Но сега, с над 25 милионен тираж на романите й, преведени на 22 езика, почитателите й могат да бъдат благодарни, че е демонстрирала в действие максимата:
"По-добре късно отколкото никога!"
Белва Плейн твърди, че е започнала да пише, когато е нучила азбуката...
Издател
Заглавие на поредица Мегаселър
Подвързия
мека
Националност на автора
САЩ
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Художествена проза
Жанр
Роман
Категория
Чуждестранна
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
336
Илюстрирано
Не