Национален регистър на издаваните книги в България

Издание
Заглавие
Между два свята
Подзаглавие Любов, лъжи и една песен
Автори
Човека-глас (псевд. на Красимир Аврамов)
Илюстрации на корица
Описание

През деветдесетте години на миналия век, една личност достигна висоти, които едва шепа хора, по онова време, са успели в България. Красимир Аврамов – певецът разбил представите за стандарт, със своята неповторима по звучене музика, стана една от най-големите и емблематични звезди на родината си. И точно когато успехът съпътстваше всяка една негова крачка, предоставяйки му безброй възможности, Човекът-Глас изчезна... Едно решение промени живота му из основи, едно решение, което малцина биха взели. Аврамов заминава за Америка, където започва всичко отначало. Той прекарва единадесет години в страната, където или се бориш „до кръв”, или биваш смазан, като успява да наложи себе си постигайки невъзможното.
През едно съдбовно лято, Красимир се завръща в страната си, като турист у дома, но ваканцията му се оказва далеч не това което е планирал. След редица ситуации, той попада в известен музикален конкурс, където се сблъсква с подмолната игра на хората пред и зад обектива. В даден момент, Аврамов се озовава в епицентъра на най-големия музикален скандал в историята на България, където мишената е именно самия той.

"Между два свята: Любов, лъжи и една песен", разкрива всичко онова, което до скоро е било скрито. Разберете отговорите на въпросите, които винаги сте си задавали. Надникнете зад кулисите на блясъка и вижте лицата на медийните личности, без маски. Станете част от пътуването и ситуациите развили се в тези два съвсем различни свята, разделени от океана. Не е недостижимо човек да изживее мечтите си, но въпросът е: На каква цена?
Книгата е изградена от няколко жанра, историята преплита в себе си трилър, екшън, комедия и романтика, като носи широк спектър от чувста и емоции.

Издател
Подвързия
луксозна
Националност на автора
България
Формат
друг
Език
Български
Тематики
Съвременни романи, Биографии
Жанр
Роман
Категория
Българска
PublicationISBNs
Поредност на изданието
1
Страници
330
Тираж
2000
Илюстрирано
Да
Дата на издаване
09.04.2012
Цена
13,00